Bedrijfsinformatie

Kinderboekerij / Kinderboekerij

De Kinderboekerij is opgericht in 2016 door twee ondernemende vaders die vinden dat iedereen in Nederland moet leren lezen en schrijven. Meer dan 2,5 miljoen mensen in Nederland zijn laaggeletterd. Dit vinden wij een veel te hoog aantal en daar willen we iets aan doen! Om dit aantal terug te dringen is het belangrijk dat kinderen leren en ervaren hoe leuk het is om te lezen. Hoe eerder, hoe beter!

Kinderboekerij

Kinderboekerij / Kinderboekerij

opzeggen

Hoofdkantoor
Legstraat 1a
4861 RK
Telefoon
-

toegevoegd: 2021-01-04 15:41:32 , gewijzigd: 2021-11-19 10:09:05
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Kinderboekerij, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Kinderboekerij opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Kinderboekerij opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.