Bedrijfsinformatie

KINK / KINK

Voornamelijk uit nostalgische overwegingen kocht Jan Hoogesteijn in 2015 het recht om de naam Kink FM te gebruiken. Met DJ Rob Stenders begon hij in 1995 met de gelijknamige radiozender met alternatieve muziek, die in 2011 moest stoppen. 
Precies zeven jaar na de verdwijning, op vrijdag 1 februari 2019 is Kink FM terug als Kink. 
KINK is er 24 uur per dag, zeven dagen per week -- met live radio, podcasts en playlists. Je kunt KINK online ontvangen en in de ether via DAB+

KINK

KINK / KINK

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2019-08-16 12:03:01 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:53
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op KINK, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van KINK opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je KINK opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.