Bedrijfsinformatie

KIVI / Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Het netwerk behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt haar leden in hun beroepsuitoefening.
KIVI telt momenteel 20.000 leden.De drie speerpunten van KIVI zijn: Techniekpromotie KIVI laat zien dat techniek en ingenieurs een belangrijke rol bekleden in de maatschappij. Dit gebeurt door prijsuitreikingen zoals de Ingenieur van het Jaar, maar ook door vanuit de techniek een bijdrage te leveren aan maatschappelijke discussies zoals het energievraagstuk. Netwerk KIVI biedt uitstekende mogelijkheden om je kennis te blijven ontwikkelen.
Meer dan 65 verschillende afdelingen binnen de vereniging organiseren jaarlijks 300 activiteiten in het kader van kennisuitwisseling. Tevens ontvangen leden wekelijks het Technisch Weekblad en het magazine De Ingenieur.
Ledenservice Bij KIVI kun je terecht met vragen over je loopbaan en arbeidsrecht. Tevens biedt de vereniging kortingen op cursussen, vakbladen en verzekeringsproducten.

KIVI

KIVI / Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)

opzeggen


toegevoegd: 2020-11-04 15:58:54 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op KIVI, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van KIVI opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je KIVI opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.