Bedrijfsinformatie

Krajicek Foundation / Krajicek Foundation

Samen veilig buiten sporten en spelen dicht bij huis? Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar niet voor kinderen in aandachtswijken. Dat ontdekt Richard Krajicek als hij in 1996 Wimbledon wint en hen een tennisclinic geeft.

Krajicek Foundation

Krajicek Foundation / Krajicek Foundation

opzeggen

Hoofdkantoor
Johan de Wittlaan 15
2517 JR
Telefoon
070-3387445
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 09:03:53 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:42
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Krajicek Foundation, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Krajicek Foundation opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Krajicek Foundation opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.