Bedrijfsinformatie

laposta.nl / Laposta BV

Voor het onderhouden van je relaties en het verhogen van je omzet kun je tegenwoordig niet om e-mailmarketing heen. Klanten, leveranciers, werknemers, leden en leerlingen: met Laposta kun je ze eenvoudig en snel op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen - professioneel, in je eigen huisstijl, gepersonaliseerd en voorzien van afbeeldingen, links, bestanden en sociale media.

laposta.nl

laposta.nl / Laposta BV

opzeggen


toegevoegd: 2020-01-18 10:36:52 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op laposta.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van laposta.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je laposta.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.