Bedrijfsinformatie

Lebara | lebara.com / Lebara B.V.

Lebara is een telecomaanbieder die mobiele diensten aanbiedt. Het is onderdeel van de Lebara Group die actief is in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Lebara is een MVNO, het heeft geen eigen netwerk, in Nederland gebruikt het het 4G-netwerk van KPN. Er worden zowel prepaid als sim-onlyabonnementen aangeboden. Sinds 2017 is de onderneming volledig in handen van investeringsmaatschappij Palmarium AG. Bij de groep werken +/− 1.400 mensen.

Lebara | lebara.com

Lebara | lebara.com / Lebara B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-06 20:34:45 , gewijzigd: 2021-11-09 15:09:24
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Lebara | lebara.com, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Lebara | lebara.com opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Lebara | lebara.com opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.