Bedrijfsinformatie

Lexa / Meetic Netherlands B.V.

Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, een europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is één van de grootere sites op het gebied van online dating.

Lexa

Lexa / Meetic Netherlands B.V.


Categorie

toegevoegd: 2018-06-28 22:21:33 , gewijzigd: 2022-03-15 16:13:35
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Lexa, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Lexa opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Lexa opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.