Bedrijfsinformatie

limango.nl / limango GmbH

Limango is een particuliere winkelgemeenschap. Dat betekent dat alleen onze leden de verkoopacties kunnen zien en deze alleen via onze website kunnen bestellen. limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een uitgebreid assortiment, biedt limango elke dag nieuwe verkoopacties van geselecteerde merken aan met een flinke korting tussen de 30% en 70%.

limango.nl

limango.nl / limango GmbH

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-14 11:54:43 , gewijzigd: 2020-01-16 09:37:31
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op limango.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van limango.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je limango.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.