Bedrijfsinformatie

lotofhappiness.nl / Lot of Happiness van FAIRSHARE Nederland

Lot of Happiness is onderdeel van FAIRSHARE Nederland; een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om extra fondsen te werven voor goede doelen in Nederland, door het organiseren van innovatieve goede doelen loterijen. Lot of Happiness wordt georganiseerd onder de vergunning met kenmerk 10339 van FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE Nederland is opgericht in 2015 door een team van ervaren, enthousiaste loterijspecialisten en heeft als doel om uit te groeien tot een toonaangevende aanbieder van kansspelen in Nederland.

lotofhappiness.nl

lotofhappiness.nl / Lot of Happiness van FAIRSHARE Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Duivendrecht, Entrada 100
1114 AA
Telefoon
-

toegevoegd: 2020-01-18 13:00:35 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op lotofhappiness.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van lotofhappiness.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je lotofhappiness.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.