Bedrijfsinformatie

Lotto / Lotto is onderdeel van Nederlandseloterij

Lotto is ‘het spel met de gele ballen’. Het wordt niet alleen in Nederland gespeeld maar ook in het buitenland. Sterker nog, Lotto is wereldwijd het meest bekende loterijspel. In Nederland spelen Lotto deelnemers iedere zaterdag mee voor de Jackpot van minimaal € 2.500.000,- en een van de vele andere geldprijzen.

Lotto

Lotto / Lotto is onderdeel van Nederlandseloterij

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-27 15:52:04 , gewijzigd: 2021-04-23 15:25:18
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Lotto, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Lotto opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Lotto opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.