Bedrijfsinformatie

Lucky Day / Lucky Day

Lucky Day kan u dagelijks spelen, behalve op zon- en feestdagen. Onderdeel van nederlandseloterij.nl De loterij Lucky Day is de Nederlandse versie van het loterij-spel Keno. De loterij Lucky Day is een loterij-spel waar u als Lucky Day-deelnemer zelf de Lucky Day-nummer mag bepalen. De loterij Lucky Day staat bekend om dat je zelf je inleg en maximaal te winnen Lucky Day-prijs kan bepalen. Maar ook om de vele nummers (Lucky Day-nummers) waaruit u kan kiezen 1 tm 80 (een tot tachtig)… Verder staat het bekend om dat u zelf mag bepalen met hoeveel nummers (Lucky Day-nummers) u meespeelt. Maar ook dat u kan kiezen om uw maximaal te winnen loterij-prijs (Lucky Day-prijs) te verdubbelen met een fractie 10x (tien keer), met het Lucky Day-spel Lucky Day Bonusspel te vermenigvuldigen. Het wordt in Nederland gespeeld sinds 14 april (veertien april) 1993 (negentiendrieennegentig). Het steunt voornamelijk de Nederlandse sport en nog 18 (achttien) goede doelen (benificiënten) organisaties (goededoelenorganisaties).

Lucky Day

Lucky Day / Lucky Day

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-27 15:55:14 , gewijzigd: 2019-07-25 15:45:48
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Lucky Day, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Lucky Day opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Lucky Day opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.