Bedrijfsinformatie

Maag Lever Darm Stichting / Maag Lever Darm Stichting

De Maag Lever Darm Stichting is de drijvende kracht in het realiseren van een gezonde buik voor iedereen. En dat is hard nodig, want Nederland telt ruim 2 miljoen buikpatiënten. Door onderzoek mogelijk te maken en voorlichting te geven redden ze levens.

Maag Lever Darm Stichting / Maag Lever Darm Stichting

opzeggen

Hoofdkantoor
Stationsplein 123
3818 LE
Telefoon
033-7523500
Categorie

toegevoegd: 2018-04-06 12:28:28 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:25
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Maag Lever Darm Stichting, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Maag Lever Darm Stichting opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Maag Lever Darm Stichting opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen