Bedrijfsinformatie

Men’s Health Magazine / Men’s Health Magazine onderdeel van Hearst Magazines Netherlands B.V.

Men’s Health is de autoriteit voor mannen op het gebied van een gezonde en sportieve levensstijl met thema’s als training, gezondheid, voeding, psyche en lifestyle. Succes boeken op sportief vlak en in het leven gaan hand in hand, dat is het motto van Men’s Health.

Men’s Health Magazine

Men’s Health Magazine / Men’s Health Magazine onderdeel van Hearst Magazines Netherlands B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2020-10-23 09:49:39 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Men’s Health Magazine, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Men’s Health Magazine opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Men’s Health Magazine opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.