Bedrijfsinformatie

MessageToTheMoon.nl / Message To The Moon B.V.

Message To The Moon is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken. 
Als grootste zelfstandige ondernemer in telecom levert Message To The Moon telefonie, internet en energie aan ondernemers en bedrijven over de hele wereld. En daarbuiten. Want met een kleine stap krijgt u oneindige mogelijkheden. Naast zakelijke telecommunicatie en ICT levert Message To The Moon u ook de geschikte hardware en bieden we oneindige mogelijkheden op het gebied van communicatie.

MessageToTheMoon.nl

MessageToTheMoon.nl / Message To The Moon B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2020-10-28 10:32:59 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op MessageToTheMoon.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van MessageToTheMoon.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je MessageToTheMoon.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen