Bedrijfsinformatie

Outlook.com / Microsoft

Outlook.com is een gratis webgebaseerde e-maildienst die wordt aangeboden door Microsoft. Het is de meest gebruikte e-mailservice ter wereld, met meer dan 360 miljoen gebruikers. Daaronder vallen ook e-mailadressen die eindigen op live.com, hotmail.com en msn.com.

Outlook.com

Outlook.com / Microsofttoegevoegd: 2018-05-28 09:05:53 , gewijzigd: 2021-01-15 12:09:45
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Outlook.com, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Outlook.com opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Outlook.com opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.