Bedrijfsinformatie

Monuta.nl / Monuta Holding N.V.

Monuta.nl is een uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. Bij Monuta, kunt u vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij Monuta een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgt Monuta als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Monuta.nl

Monuta.nl / Monuta Holding N.V.

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2018-04-24 10:22:47 , gewijzigd: 2020-02-14 12:56:37
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Monuta.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Monuta.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Monuta.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.