Bedrijfsinformatie

MVO Nederland / MVO Nederland

MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We vormen een netwerk van partners dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken.

De nieuwe economie is

  • klimaatneutraal;
  • circulair;
  • en inclusief;
  • met eerlijke ketens.

Meer dan 2.000 andere bedrijven meedoen met MVO beweging

MVO Nederland

MVO Nederland / MVO Nederland

opzeggen


toegevoegd: 2018-09-01 13:02:17 , gewijzigd: 2021-11-09 15:06:05
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op MVO Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van MVO Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je MVO Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.