Bedrijfsinformatie

MyHeritage / MyHeritage Ltd

MyHeritage is wereldleider in familiegeschiedenis en DNA tests, met een geïntegreerde productlijn die een brug slaat tussen verleden, heden en toekomst en beschikbaar in 42 talen.

Het basis plan is gratis en biedt u een stamboom tot 250 personen.
De vier jaarlijke abonnementen bieden toegang tot extra functies en inhoud.

MyHeritage

MyHeritage / MyHeritage Ltd

opzeggen

Hoofdkantoor
Telefoon
-

toegevoegd: 2021-01-04 14:11:59 , gewijzigd: 2022-04-29 12:52:39
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op MyHeritage, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van MyHeritage opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je MyHeritage opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.