Bedrijfsinformatie

Nationale Netwerk Agenda / handelsnaam van PUBLR BV.

NationaleNetwerkAgenda.nl is hét startpunt als het gaat om jouw zakelijke netwerk. 
De Nationale Netwerk Agenda is een multimediaal platform voor zakelijke Netwerken, belangenorganisaties, aanbieders van webinars en partners voor netwerken. Het platform verbind ondernemers en geeft een overzicht van alle netwerkbijeenkomsten, workshops, bedrijfsbezoeken, trainingen, vergaderingen en webinars in Nederland. Tevens biedt het platform gelegenheid aan partners voor netwerken om zich te presenteren aan een grote doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan congres- of vergaderlocaties, cateringbedrijven, netwerk-trainers en AV-specialisten.

Nationale Netwerk Agenda

Nationale Netwerk Agenda / handelsnaam van PUBLR BV.

opzeggen


toegevoegd: 2020-12-01 15:58:31 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Nationale Netwerk Agenda, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Nationale Netwerk Agenda opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Nationale Netwerk Agenda opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.