Bedrijfsinformatie

Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland | NMFZH / Stichting Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland

De NMZH staat midden in de Zuid-Hollandse maatschappij. Wij werken aan een duurzame ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van de leefomgeving in de provincie Zuid-Holland en zoeken naar een goede balans tussen economie, ecologie en sociale belangen. We kennen een sterke focus op duurzame, integrale gebiedsontwikkeling op bovenlokaal niveau.

Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland | NMFZH

Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland | NMFZH / Stichting Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland

opzeggen


toegevoegd: 2021-02-05 16:14:08 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:32
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland | NMFZH, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland | NMFZH opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland | NMFZH opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.