Bedrijfsinformatie

Natuurmonumenten / Natuurmonumenten

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten / Natuurmonumenten

opzeggen

Hoofdkantoor
Noordereinde 60
1243 JJ
Telefoon
035-6559933
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 20:23:18 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:37
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Natuurmonumenten, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Natuurmonumenten opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Natuurmonumenten opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen