Bedrijfsinformatie

Hartstichting / Nederlandse Hartstichting

De Nederlandse Hartstichting, ook kortweg de Hartstichting genoemd, is op 29 januari 1964 opgericht voor de bestrijding van hart- en vaatziekten en voor de verbetering van de overlevingskansen en van de kwaliteit van leven van hart- en vaatpatiënten.

Hartstichting

Hartstichting / Nederlandse Hartstichting

opzeggen

Hoofdkantoor
Prinses Catharina-Amaliastraat 10
2496 XD
Telefoon
070-3155555
Categorie

toegevoegd: 2018-04-06 11:14:38 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:24
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Hartstichting, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Hartstichting opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Hartstichting opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.