Bedrijfsinformatie

NSGK / Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) is een in 1950 opgerichte Nederlandse stichting die initiatieven voor kinderen met een fysieke lichamelijke handicap subsidieert, stimuleert en actief ontwikkelt. De NSGK probeert gehandicapten te helpen een aangepast leven te leiden zodat zij later een passende baan kunnen vinden.

NSGK

NSGK / Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

opzeggen

Hoofdkantoor
Wibautstraat 212-214
1091 GS
Telefoon
020-6791200
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 09:38:55 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:43
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NSGK, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NSGK opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NSGK opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen