Bedrijfsinformatie

NVM / Nederlandse Vereniging van Makelaars

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, kortweg NVM, is een belangenorganisatie voor makelaars en taxateurs. De NVM is onderverdeeld in de vakgroep Wonen, Business en Agrarisch & Landelijk Vastgoed.

NVM / Nederlandse Vereniging van Makelaars

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-06 20:30:41 , gewijzigd: 2021-11-09 15:09:44
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NVM, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NVM opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NVM opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.