Bedrijfsinformatie

Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde | NVVK / Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde

De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) is een kennisplatform voor en door veiligheidskundigen in Nederland. Met een netwerk van 3.000 veiligheidskundigen in uiteenlopende disciplines en vakgroepen staan onze leden er niet alleen voor. De NVVK is actief betrokken bij veranderingen in wet- en regelgeving. Ook komt de NVVK op voor de belangen van de leden en veiligheidskundigen in het algemeen. 

Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde | NVVK

Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde | NVVK / Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde

opzeggen


toegevoegd: 2021-03-26 15:19:19 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:32
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde | NVVK, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde | NVVK opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde | NVVK opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.