Bedrijfsinformatie

Netflix / Netflix

Netflix, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat bijna wereldwijd een maandabonnement aanbiedt voor streaming video on demand via internet, met de mogelijkheid om te pauzeren en vooruit- en terug te spoelen.

De hoofdactiviteit van het bedrijf is de abonnementgestuurde OTT-streamingdienst die online streaming biedt van een bibliotheek met films en televisieprogramma's, inclusief die in eigen huis. In 2019 had Netflix wereldwijd meer dan 148 miljoen betaalde abonnementen en meer dan 154 miljoen abonnementen inclusief gratis proefversies. Het is bijna wereldwijd verkrijgbaar, behalve op het vasteland van China (vanwege lokale beperkingen), evenals Syrië, Noord-Korea, Iran en de Krim (vanwege Amerikaanse sancties).

Netflix heeft in 2019 2,94 miljoen abonnees in Nederland. 40 procent van de Nederlandse huishoudens hebben toegang tot de online streamingdienst.

Netflix

Netflix / Netflix

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2018-05-28 10:05:14 , gewijzigd: 2019-07-18 10:52:24
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Netflix, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Netflix opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Netflix opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.