Bedrijfsinformatie

NGB / Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen

Het NGB organiseert opleidingen en bijeenkomsten, specifiek gericht op de praktijk van de bedrijfsjurist. Ze zijn uitsluitend toegankelijk voor NGB-leden. Het NGB is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) erkend opleidingsinstituut en kent voor haar bijeenkomsten en seminars opleidingspunten toe.

NGB

NGB / Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen

opzeggen

Hoofdkantoor
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-06-22 15:32:00 , gewijzigd: 2022-06-22 15:35:29
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NGB, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NGB opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NGB opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen