Bedrijfsinformatie

NPB / Nederlandse Politiebond

De Nederlande PolitieBond (NPB) is opgericht om vakbondswerk te organiseren in het belang van zijn leden. Namens 25.000 politiemedewerkers zijn ervaren onderhandelaars en bestuurders dagelijks in de weer om bij de werkgever (Politie) betere arbeidsvoorwaarden te bedingen. 

NPB / Nederlandse Politiebond

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-27 00:22:43 , gewijzigd: 2021-11-09 15:07:04
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NPB, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NPB opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NPB opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.