Bedrijfsinformatie

NPV / NPV - \Zorg voor het leven\ Afdeling Reimerswaal

De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB) zet zich in voor de versterking en promotie van de schaats- en inlineskatesport. De bond richt zich op de volle breedte: topsport en breedtesport, verenigingen, accommodaties, commerciële partners en schaatsfans. En op de disciplines korte- en langebaan, shorttrack, marathon, kunstrijden, schoonrijden, toerschaatsen en inlineskaten.

NPV / NPV - \Zorg voor het leven\ Afdeling Reimerswaal

opzeggen

Hoofdkantoor
Kerkewijk 115
3904 JA
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NPV, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NPV opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NPV opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.