Bedrijfsinformatie

NRC.nl / NRC Handelsblad NRC Media B.V.

NRC Handelsblad is een liberaal Nederlands dagblad.
NRC.nl
probeert het nieuws zo te brengen, te duiden en te analyseren dat de lezer in een jungle van feiten en meningen zijn of haar mening kan vormen over de onderwerpen die er echt toe doen. Het klimaat, de rechtsstaat, het onderwijs, zorg, Europa en internationale betrekkingen, migratie, belangrijke culturele fenomenen, privacy en duurzaamheid zijn thema’s die in het bijzonder onze aandacht krijgen.

NRC.nl

NRC.nl / NRC Handelsblad NRC Media B.V.

opzeggen

Hoofdkantoor
Telefoon
-

toegevoegd: 2020-01-28 21:29:49 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NRC.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NRC.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NRC.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.