Bedrijfsinformatie

NSMBL / Mediahuis NL B.V.

Het Verkaart Development Team (VDT) is een particuliere en Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met als doel: het structureel faciliteren en ondersteunen van projecten die efficiënt bouwen aan de toekomst van Kenia. Omdat kinderen de toekomst zijn, is een groot deel van de activiteiten van het VDT gericht op de kinderen in Kenia. De projecten van het VDT worden geheel door vrijwilligers uitgevoerd. Daardoor kan 96% van de gelden daadwerkelijk aan de projecten worden besteed.

NSMBL / Mediahuis NL B.V.

opzeggen

Hoofdkantoor
3e Binnenvestgracht 23L
2316 XG
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NSMBL, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NSMBL opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NSMBL opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.