Bedrijfsinformatie

NVGE / Nederlandse Vereniging voor Gastro-Enterlogie | NVGE

Het doel van de NVGE is: bevordering van onderzoek naar en verruiming van de kennis van de biologie en pathologie van de spijsverteringsorganen de bevordering van de toepassing van deze kennis de behartiging van de belangen van haar leden

NVGE

NVGE / Nederlandse Vereniging voor Gastro-Enterlogie | NVGE

opzeggen

Hoofdkantoor
Wilhelminastraat 13
2011 VH
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-06-22 15:15:52 , gewijzigd: 2022-06-22 15:20:25
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NVGE, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NVGE opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NVGE opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen