Bedrijfsinformatie

NVJ | Nederlandse Verenging van Journalisten / Onderdeel van Snappy

Journalistiek is een vak om trots op te zijn. Een vak dat in vrijheid moet kunnen worden beoefend en waarvoor een behoorlijke beloning op zijn plaats is. De Nederlandse Vereniging van Journalisten komt op voor de belangen van degenen die dit vak beoefenen: journalisten, fotografen, programmamakers, redacteuren, bladenmakers, webmasters, voorlichters.

NVJ | Nederlandse Verenging van Journalisten

NVJ | Nederlandse Verenging van Journalisten / Onderdeel van Snappy

opzeggen


toegevoegd: 2021-01-15 16:48:20 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:47
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op NVJ | Nederlandse Verenging van Journalisten, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van NVJ | Nederlandse Verenging van Journalisten opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je NVJ | Nederlandse Verenging van Journalisten opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.