Met AccountGenie is opzeggen zo geregeld

Zoek in 3241 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel en zonder zorgen alles opzeggen.
Loading...

Bedrijfs- en opzeginformatie

OkCupid.com / OkCupid merk van MTCH Technology Services Limited opzeggen

OkCupid.com is een in de VS gevestigde, internationaal opererende online dating-, vriendschaps- en voorheen ook een sociale netwerkwebsite en -applicatie. Het bevat meerkeuzevragen om leden te matchen. Registratie is gratis.

Let op: Als u zich heeft geabonneerd via een Externe Dienst (bijvoorbeeld Apple ID, Google Play), moet u uw abonnement opzeggen via uw Externe Dienst, zoals gedetailleerder uiteengezet in Artikel 8a. Als je je hebt geabonneerd via je Apple ID, worden de terugbetalingen afgehandeld door Apple, niet door OkCupid. U kunt een terugbetaling bij Apple aanvragen via uw Apple ID-account op uw telefoon of op https://getsupport.apple.com. AccountGenie kan alleen verzoeken om account te verwijderen.

OkCupid.com opzeggen Abonnement

OkCupid.com / OkCupid merk van MTCH Technology Services Limited


Hoofdkantoor
Washington Street 809
NY 10014
Telefoon
-
Categorie

toegevoegd: 2023-09-20 09:37:18 , gewijzigd: 2023-09-20 09:42:54
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op OkCupid.com, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van OkCupid.com opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je OkCupid.com opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

Wij hebben alles overzichtelijk bij elkaar gezocht voor je opzegging maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten over opzegging van lidmaatschap, abonnement of account? Laat AccountGenie je helpen alles op te zeggen in een keer.

Wat onze klanten vinden van AccountGenie opzegservice

Meest recent toegevoegde bedrijven

Snel en direct opzeggen.
Niet in deze lijst?

Opzeggen binnen enkele minuten

Opzeggen in 3 stappen met AccountGenie

1

Zoek

Zoek de gewenste bedrijven op die je wilt opzeggen. Voeg ze toe aan je opzeglijst zodat je ze in 1 keer kan opzeggen.

2

Vul in

Vul het digitale opzegformulier zorgvuldig in. Zorg ervoor dat de gegevens kloppen en duidelijk zijn ingevuld.

3

Verwerken

Na de betaling zijn wij aan zet. AccountGenie gaat er voor zorgen dat jouw gewenste opzeggingen opgezegd worden.

Met duidelijke informatie en simpele stappen kan je elke organisatie of dienst uit onze lijst opzeggen of account informatie wijzigen. Kom je er niet uit of zie je er tegenop? Dan zijn wij er voor je. Selecteer het bedrijf, organisatie of instelling om op te zeggen zonder opzegbrief.Eenvoudiger en sneller opzeggen

Iedereen kent het wel. Je begint met opzeggen maar hoe kun je de benodigde informatie vinden om de opzegging te regelen? Elke bedrijf heeft een andere opzegprocedure, elke website is anders. Je zoektocht naar een opzegprocess kan gemiddeld 30 minuten duren per account om de juiste contactgegevens en opzegprocedure te vinden.

Vaak moet je een opzegbrief naar een bedrijf versturen per post. De opzegbrief moet veel informatie bevatten, je moet deze afdrukken, naar de post brengen. Het kost je veel tijd. Kan dit niet makkelijker, sneller en eenvoudiger?

Hoe werkt de opzegdienst AccountGenie?

AccountGenie heeft een digitale portal ontwikkeld om snel, eenvoudig en zonder opzegbrief accounts, abonnement en lidmaatschappen op te zeggen voor meer dan 3000 bedrijven en organisaties. We bieden waar mogelijk een overzichtelijk overzicht van de opzegprocedures, geheel gratis.

Het maken van een opzegbrief is met AccountGenie overbodig. Opzeggen zonder registratie en direct te gebruiken. Binnen 3 minuten ben je klaar en verwerken wij jouw opzegging.

Start direct met je opzeggingen!

Je zoekt naar een bedrijfsnaam, website van het bedrijf, krant, tijdschrift, lidmaatschap of webshop in onze zoekbalk bovenaan de pagina. Voeg één of zelfs meerdere bedrijven toe aan je opzeglijst. Bekijk je opzeglijst door rechtsboven op het winkelmandje te klikken.

Staan ze er allemaal in? Vul dan het opzegformulier volledig in en wij zullen de opzeggingen voor je regelen!