Bedrijfsinformatie

Oogfonds / Oogfonds

Sinds 1947 maakt het Oogfonds het mogelijk dat iedereen iets kan doen aan de enorme stijging van blindheid, slechtziendheid en oogaandoeningen in Nederland. Dat doen ze met wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en projecten op het gebied van toegankelijkheid.

Oogfonds / Oogfonds

opzeggen

Hoofdkantoor
Catharijnesingel 40
3511 GC
Telefoon
030-2545711
Categorie

toegevoegd: 2018-04-06 12:44:00 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:26
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Oogfonds, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Oogfonds opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Oogfonds opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.