Bedrijfsinformatie

Oxxio / Oxxio Nederland B.V.

Oxxio is een Nederlandse energieleverancier die actief is sinds 2000. Het bedrijf is sinds 2011 onderdeel van de Eneco Groep. Oxxio levert groene stroom en gas aan particuliere klanten.

Oxxio

Oxxio / Oxxio Nederland B.V.

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2018-06-05 22:36:01 , gewijzigd: 2019-05-02 16:36:07
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Oxxio, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Oxxio opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Oxxio opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.