Bedrijfsinformatie

Panorama / Panorama

Uitgever: Pijper Media Frequentie: 52 x per jaar Panorama is een Nederlands tijdschrift. Het is sinds 2014 eigendom van het Groningse bedrijf Pijper Media. Het tijdschrift verscheen in 1913 voor het eerst. In de loop der jaren ontwikkelde Panorama zich van een (rooms-katholiek) familieweekblad tot een mannenblad, met veel aandacht voor misdaad, seks en sport.

Panorama

Panorama / Panorama

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-28 08:17:47 , gewijzigd: 2021-11-09 15:10:14
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Panorama, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Panorama opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Panorama opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.