Bedrijfsinformatie

Douglas / Parfumerie Douglas Nederland B.V.

Douglas Holding AG is een Duitse parfum-detailhandel, met het hoofdkwartier in Hagen. Douglas is met meer dan 1.700 filialen in 19 landen een van de grootste filiaalbedrijven op de Europese cosmeticamarkt.

Douglas / Parfumerie Douglas Nederland B.V.

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2018-05-12 11:51:53 , gewijzigd: 2018-10-01 20:22:04
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Douglas, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Douglas opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Douglas opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.