Bedrijfsinformatie

planinternational.nl / Plan Nederland

Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. En dat is hard nodig, want wereldwijd worden dagelijks meisjes achtergesteld en gediscrimineerd. Plan International voert projecten uit in ruim 50 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, zodat meisjes kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf op kunnen komen en hun eigen beslissingen kunnen nemen. Samen met de steun van duizenden sponsors werkt Plan zo aan een beter leven voor meisjes en jongens in ontwikkelingslanden.

planinternational.nl

planinternational.nl / Plan Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Stadhouderskade 60
1072 AC
Telefoon
020-5495520
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 12:26:32 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:34
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op planinternational.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van planinternational.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je planinternational.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen