Bedrijfsinformatie

Poëziekrant / Poëziekrant

De Poëziekrant is een Vlaams tweemaandelijks verschijnend literair tijdschrift, sinds 1976 uitgegeven door het Poëziecentrum. Het wordt gesteund door het Vlaams Fonds voor de Letteren, de Nationale Loterij, de Provincie Oost-Vlaanderen en de stad Gent.

Het idee van initiatiefnemer Willy Tibergien was om poëzie te promoten en populariseren via een literair tijdschrift. Poëziekrant is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardig magazine voor en over de dichtkunst. Het brengt werk van gevestigde namen en hedendaagse dichters, een poëziekalender en poëzienieuws.

Poëziekrant / Poëziekrant

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 08:21:54 , gewijzigd: 2019-02-28 14:28:44
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Poëziekrant, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Poëziekrant opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Poëziekrant opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.