Bedrijfsinformatie

Prive / TMG

Privé is het grootste Nederlandse roddelblad. Oprichter en eerste hoofdredacteur was de journalist Henk van der Meijden, afkomstig van De Telegraaf, waarin hij al jaren vóór het weekblad in 1977 ontstond, een Privé-pagina verzorgde.

Prive

Prive / TMG

opzeggen

Hoofdkantoor
Basisweg 30
1043 AP
Telefoon
020-4802810

toegevoegd: 2018-04-14 21:25:34 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:26
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Prive, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Prive opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Prive opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen