Bedrijfsinformatie

Propria Cures / Propria Cures

Propria Cures (Latijn voor: 'zorg voor je eigen zaken', bemoei je met jezelf.), afgekort PC, is het oudste studentenblad van Nederland. Het blad is in 1890 opgericht door kritische leden van het Amsterdamse studentencorps en de toon is vaak satirisch en tegendraads. De redactie is gevestigd in Amsterdam. Hoofdonderwerpen zijn de hedendaagse literatuur en verder alles wat jonge lezers in het algemeen en de redactie van het moment in het bijzonder bezighoudt. De redactie vult zichzelf aan uit de lezerskring. Een redacteur blijft meestal ongeveer twee jaar aan. Dat leidt tot frequente redactiewisselingen.

Propria Cures / Propria Cures

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 08:22:12 , gewijzigd: 2019-02-28 14:39:48
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Propria Cures, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Propria Cures opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Propria Cures opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.