Bedrijfsinformatie

Q-Park.nl / Q-Park Operations Netherlands B.V.

Q-Park hoort bij de drie grootste parkeerorganisaties van Europa. In Nederland zijn we marktleider met 453 parkeerfaciliteiten, waaronder parkeergarages in stadscentra van Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Den Haag. 

Q-Park biedt abonnementen om voordeliger en makkelijker parkeren met een Q-Park abonnement en SmartCard om zonder betaalautomaat voor parkeer te betalen
.

Q-Park.nl

Q-Park.nl / Q-Park Operations Netherlands B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2020-10-25 14:50:35 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Q-Park.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Q-Park.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Q-Park.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.