Bedrijfsinformatie

RAVON / Stichting Reptielen Amfibieën Vissen Onderzoek Nederland (RAVON)

De Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (hierna: de Stichting) is in het najaar van 2015 opgericht met als doel de bewustwording van deze ernstige vorm van kanker te vergroten en geld in te zamelen voor innovatief onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker. We bezitten de ANBI-status en zijn sinds mei 2016 door het CBF erkend als goed doel. Alles over de doelstelling en de manier waarop we opereren is te lezen op onze verantwoordingspagina.

RAVON / Stichting Reptielen Amfibieën Vissen Onderzoek Nederland (RAVON)

opzeggen

Hoofdkantoor
Toernooiveld 1
6525 ED
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op RAVON, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van RAVON opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je RAVON opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.