Bedrijfsinformatie

Seniorenvoordeelpas / Senicom​ ​B.V - Seniorenvoordeelpas

Seniorenvoordeelpas is de website voor senioren in Nederland die midden in het leven staan en graag leuke dingen ondernemen. Door lid te worden ontvang je kortingsacties en voordelen op zowel dagelijkse uitgaven, uitjes zoals een restaurantbezoek of een stedentrip en vaste lasten, bijvoorbeeld je energierekeningen. 

Seniorenvoordeelpas

Seniorenvoordeelpas / Senicom​ ​B.V - Seniorenvoordeelpas

opzeggen

Hoofdkantoor
Telefoon
-

toegevoegd: 2019-09-26 08:18:46 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:53
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Seniorenvoordeelpas, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Seniorenvoordeelpas opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Seniorenvoordeelpas opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.