Bedrijfsinformatie

Simpel / Simpel

Simpel is een Nederlandse aanbieder van low-cost sim-only-abonnementen voor mobiele telefonie. De aanbieder is sinds 2007 in Nederland actief en is sinds 2014 een onafhankelijk merk, nadat het zich heeft losgemaakt van T-Mobile.

Simpel

Simpel / Simpel

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-06 21:00:12 , gewijzigd: 2021-11-09 15:09:24
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Simpel, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Simpel opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Simpel opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.