Bedrijfsinformatie

smulweb.nl / Smulweb Jumbo Supermarkten B.V.

Smulweb is een culinaire community met bijna 400.000 recepten, interessante artikelen en tips die antwoord geven op dé vraag: ‘Wat eten we vanavond’? Smulweb is in 2018 wederom verkozen tot populairste culinaire website van het jaar. en mooie aanwinst op eerdere awards: beste website van het jaar 2017, populairste website van het jaar 2017 en populairste website van het jaar 2016.

Smulweb is een onderdeel van Jumbo Supermarkten B.V.

smulweb.nl

smulweb.nl / Smulweb Jumbo Supermarkten B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2020-01-28 21:17:20 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op smulweb.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van smulweb.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je smulweb.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.