Bedrijfsinformatie

SOS Kinderdorpen / SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen is een wereldwijde kinderontwikkelingsorganisatie die deel uitmaakt van SOS Kinderdorf International dat in 1949 werd opgericht door de Oostenrijkse jeugdwelzijnswerker Hermann Gmeiner. De organisatie gelooft in de ontwikkeling van kinderen als voorwaarde voor een betere toekomst. En dat de liefde van een familie de belangrijkste basis is voor een kind om zich te kunnen ontwikkelen.

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen / SOS Kinderdorpen

opzeggen

Hoofdkantoor
Maassluisstraat 2
1062 GD
Telefoon
020-4080190.
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 13:23:15 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:35
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op SOS Kinderdorpen, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van SOS Kinderdorpen opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je SOS Kinderdorpen opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.