Bedrijfsinformatie

squla.nl / FutureWhiz Media B.V.

Squla is een online educatief leerplatform dat kinderen helpt om op een leuke manier te leren. Squla biedt digitale oefenprogramma's voor thuis en leerzaam leerprogramma en biedt duizenden interactieve spellen, quizzen en activiteiten met meerdere onderwerpen in alle vakken van de basisschool en brugklas.

Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopende abonnementen. Na de contractperiode kun je via je ouderaccount opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Let op: heb je meerdere lidmaatschappen (bijvoorbeeld Squla en TaalExtra)? Dan moet je deze apart opzeggen.


squla.nl

squla.nl / FutureWhiz Media B.V.

opzeggen


toegevoegd: 2020-09-24 12:50:15 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op squla.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van squla.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je squla.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.