Bedrijfsinformatie

Steenwijker Courant / Uitgever NDC mediagroep

In Steenwijker Courant vind je een selectie van het nieuws uit Steenwijk, Steenwijkerland en omgeving. De Steenwijker Courant is een uitgave van NDC Mediagroep.

Steenwijker Courant

Steenwijker Courant / Uitgever NDC mediagroep

opzeggen


toegevoegd: 2021-01-06 15:16:14 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Steenwijker Courant, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Steenwijker Courant opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Steenwijker Courant opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.